Pilihan Keahlian Harga dan Berbayar – Berapakah kos keahlian? Adakah percuma?

Pilihan Keahlian Harga dan Berbayar – Berapakah kos keahlian? Adakah percuma?

Laman online ini mempromosikan ianya sebagai websites menyeluruh dan terbuka untuk sesiapa sahaja. Ini termasuk heteroseksual, pengguna lelaki homoseksual / lesbian, homo, khunsa, dan mana-mana ahli komuniti LGBTQ + yang lain. adalah laman web janji temu di mana orang yang berminat dengan Seks boleh mencari apa yang mereka cari. Pengguna-pengguna yang tidak berdaftar tidak dapat melihat maklumat profil anda. Ini untuk melindungi privasi dan memastikan hanya orang yang anda ingin berinteraksi boleh melihat maklumat anda. Laman net ini mempunyai reka bentuk responsif. Ini bermaksud anda boleh menggunakannya pada telefon pintar atau tablet sebagaimana anda menggunakannya pada komputer anda (halaman akan berubah bersesuaian dengan saiz skrin peranti). Aplikasi ini buat masa ini tidak tersedia untuk apple’s ios atau Android. Kredit dan token boleh digunakan di bermula pada $.

Aplikasi dan versi mudah alih

Laman net mempunyai reka bentuk web yang responsif, yang bermaksud anda akan dapat menggunakannya pada telefon pintar atau tablet anda an akan berubah mengikut saiz skrin peranti). Malangnya, tidak ada aplikasi untuk Android atau peranti ios.

Privasi dan anonimiti

talian lazimnya terbahagi kepada “umum” dan “peribadi”. Untuk kes janji temu umum, semua profil pengguna dapat dilihat walaupun kepada pengguna yang tidak berdaftar. Sebaliknya, laman janji temu peribadi melindungi anonimiti dan privasi dengan membuat kandungan tidak tersedia untuk pengguna yang tidak berdaftar.

Profil pengguna boleh kelihatan kepada sesiapa yang tidak berdaftar dengan perkhidmatan. Oleh itu, sesiapa sahaja berpeluang untuk melihat profil atau maklumat anda. Ini bermakna pengguna perlu berhati-hati dengan jenis maklumat yang mereka ingin kongsikan pada program.

Pencegahan profil palsu dan penipuan

Best Matches menggunakan moderator atau juruanimasi untuk mengawal sembang, yang kadangkala hanya boleh diakses dengan keahlian premium atau berbayar. Sembang ini sering menggunakan robot, atau moderator menggunakan teks yang disediakan. Ini bermakna pengguna tidak akan mempunyai pengalaman sebenar, dan mereka tidak boleh berjanji temu.

Pengesahan e-mel tidak diperlukan untuk Best Suits SingleSlavic mobil. Disebabkan pengesahan adalah alat biasa untuk mencegah pewujudan profil palsu, ianya berkemungkinan yang anda mungkin menghadapi bot, atau akaun palsu semasa menggunakan perkhidmatan. Berhati-hati dengan pengguna lain yang kelihatan mencurigakan, dan berhati-hati tentang maklumat yang anda kongsikan.

Foto dan imej profil yang dimuat naik oleh pengguna ke janji temu tidak melalui sebarang proses kelulusan. Oleh itu, anda mungkin terkejut dengan apa yang anda jumpa di: profil palsu (selebriti, watak filem preferred, atau bahkan kucing dan anjing). Oleh kerana kelulusan foto manual bertujuan untuk mencegah masalah seperti ini secara tepat, profil palsu atau penipuan mungkin menjadi umum dan dikenali berdasarkan foto sahaja. Kelulusan instructions juga membantu menyaring foto yang sangat tidak menyenangkan dan eksplisit yang kadangkala di muat naik pengguna ke laman net janji temu.

Terma dan Syarat (TS)

Laman websites janji temu ini mempunyai Syaratnya yang boleh diakses (anda boleh menemui pautan di laman web utama). Kami mengesyorkan anda membacanya sebelum mendaftar. Walaupun teksnya panjang, ianya penting untuk anda membiasakannya.

Maklumat kontak

Laman internet janji temu Finest Meets diuruskan oleh Kikk News In the world LTD, yang telah didaftarkan di Cyprus. Sekiranya anda ingin menghubungi syarikat ini, anda boleh menggunakan maklumat kontak berikut:

  • Nama Syarikat: Kikk Mass media All over the world LTD;

Pembatalan Akaun Anda – Bagaimanakah cara saya menghapuskan akaun saya di ?

Pembatalan akaun anda di Prime Fits boleh dilakukan pada bila-bila masa dan secara percuma. Ini boleh dilakukan secara dalam talian. Sekiranya anda tidak dapat mencari pilihan untuk membatalkan akaun anda, anda boleh menghubungi sokongan pelanggan, yang akan menasihati anda cara untuk melakukannya. Anda mungkin perlu membatalkan sebarang langganan atau ciri-ciri berbayar apabila anda menyahaktif atau memadam akaun anda kerana keahlian pada laman websites janji temu ini adalah berbayar. Pengguna mempunyai keupayaan untuk berhenti melanggan daripada senarai mel dan pemberitahuan lain. Ini memastikan mereka tidak akan menerima sebarang berita lagi daripada Perfect Match.

Trả lời

Email của bạn sẽ không được hiển thị công khai.